Zaanse Vrouwenkr8: ‘Yes we can’

Vrouwendag 2018

‘Vrouwen moeten niet een slachtofferrol aannemen maar kijken naar de kracht die ze hebben!’ Zaanse Vrouwenkr8 organiseerde zondag 11 maart 2018 voor de derde keer een evenement rond internationale vrouwendag. Bij Poelenburcht in Zaandam kwamen vrouwen uit de hele wereld die in Zaanstad woonden bijeen. Ze luisterden naar de verhalen van krachtige vrouwen, deden spelletjes, deelden eten. En om te weten hoe het eindigde moet je de video helemaal bekijken.

Zaanse VrouwenKr8 organiseert op zondag 8 maart 2020 weer Internationale Vrouwendag in wijkcentrum de Poelenburcht. Net als andere jaren, belooft dit weer een  mooie dag te worden.

Dit jaar besteden we aandacht aan het (landelijke) thema Vrijheid, maar er is ook veel dans, muziek, zang. Om naar te kijken en te luisteren en om mee te doen.

Denk hierbij  aan het koor Wereld Vrouwen Zingen Samen, Surinaamse klederdrachtshow, Volksdansgroep van de vereniging Mazapotanya, dans van Melissa en Caǧdaş, een demonstratie Salsa dansen en DJ Souad met muziek van overal.

Vrouwendag is de dag waar we aandacht willen besteden aan de vrouwen, maar haar ook in het zonnetje willen zetten en willen laten genieten.

Hieronder vind je de foto’s van een eerdere Vrouwendag bij Poelenburcht.