Geven is altijd winst

12239668_916340998448018_2040825112809232386_nLaura Dumas van de speelgoedwinkel Prins op de Erwt in Zaandam ziet klanten niet als een wandelende portemonnee. Zij vindt geld zelfs niet belangrijk. Dat is wel vreemd voor een ondernemer.

Na een geefexperiment heeft ze een nieuwe actie bedacht. ‘Je kunt zoveel geven. Dat is altijd winst. Veel mensen denken dat er in mijn speelgoedwinkel alleen dure cadeaus te vinden zijn. Dat is niet het geval, want ik let juist ook op betaalbare cadeaus.
Minder bedeelde gezinnen zien erg op tegen de Sinterklaastijd. Ik heb voor hen een stille actie bedacht. Wanneer jij een kind kent die weinig of geen Sinterklaascadeaus krijgt, dan kun je bij mij een Sinterklaascadeautje komen uitzoeken. We betalen allebei de helft. Ik zorg dat het anoniem bezorgd wordt.
Kinderen mogen hier ook hun schoentje zetten. In ruil voor een tekening zorgt Sinterklaas dat het schoentje gevuld wordt. Zie ook de FB pagina.